Актуелно 13.06.2019 16:00

Мицкоски попладнево гостин во Алфа ТВ

Мицкоски попладнево гостин во Алфа ТВ

За датумот за преговори со Европската унија, за мандатот кој што Заев ветуваше дека ќе го врати, за економијата и инвестициите и многу други прашања.
Следете ме вечерва во #Отворено на Alfa Televizija во 18:18 часот. Напиша на Фејсбук, Мицкоски.