Актуелно 24.12.2020 11:51

Мицкоски: Владата е фатена во лага (ФОТО)

Мицкоски: Владата е фатена во лага (ФОТО)

Владата е фатена во лага – порачува лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски.

„Во Финска историја е задолжителен предмет за сите ученици во основно и во средно училиште.

Во основата на новата наставна програма во Финска значењето на историјата и историските вештини се уште повеќе засилени и зацврстени“ – порача Мицкоски објавувајќи го официјалниот документ кој ви го пренесуваме во продолжение.