Актуелно 28.05.2020 15:15

Мицкоски: Зоран Заев и Владата ги лажат граѓаните дека добро се справуваат со кризата – Пари за поддршка нема, а долговите растат

Мицкоски: Зоран Заев и Владата ги лажат граѓаните дека добро се справуваат со кризата – Пари за поддршка нема, а долговите растат

Зоран Заев и Владата ги лажат граѓаните дека добро се справуваат со кризата. Пари за поддршка нема, а долговите растат. Лагата е стил на однесување на СДСМ и овие луѓе. Сето она што го гледавме во претходните години, сега се повторува, вели во својата Фејсбук објава лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски.