Економија 27.04.2018 10:15

Министерството за здравство вработува: Плата 55.000 денари

Министерството за здравство вработува: Плата 55.000 денари

 

Министерството за здравство објави оглас за вработување посебен советник во кабинетот на министерот за здравство за прашања поврзани со имплементација и креирање на здравствени политики и меѓународни проекти. Потребни се три извршители. Огласот можете да го погледнете на следниов линк:
https://www.fakulteti.mk/job/26042018/oglas-za-vrabotuvanje-vo-ministerstvoto-za-zdravstvo-plata-do-55-000-denari