Живот 07.08.2018 11:47

Минувачите гледаа како змија јаде гулаб

Минувачите гледаа како змија јаде гулаб

На улиците во Лондон забележана е една невообичаена  сцена. Имено, граѓаните имале прилика да видат како змија јаде гулаб.

Фотографијата осамна на социјалните мрежи и веднаш привлече големо внимание.