Актуелно 03.07.2020 19:54

Мисајловски: Ни треба вашата доверба за да останеме свои на своето

Мисајловски: Ни треба вашата доверба за да останеме свои на своето

Носителот на ИЕ2 од ВМРО-ДПМНЕ, Владо Мисајловски, од скопски Бутел ја побара довербата на граѓаните бидејќи како што рече со тоа ќе останеме свои на своето.

Тој ја престави порграмата на ВМРО-ДПМНЕ и проектите во неа.