Актуелно 29.05.2020 12:31

Мисајловски: По скоро цел мандат, власта не може да каже барем еден километар автопат што го ветиле и направиле

Мисајловски: По скоро цел мандат, власта не може да каже барем еден километар автопат што го ветиле и направиле

Поранешиот министер за транспорт и врски и сегашен потпретседател на ВМРО-ДПМНЕ, Владо Мисајловски, на својот Фејсбук профил анализира:

„Помина скоро цел мандат но, власта се уште не може да каже барем ЕДЕН километар нов автопат што они го ветиле, го започнале со проектирање, обезбедиле средства и го започнале со работа“.