Актуелно 29.12.2018 02:34

Му пукале во главата – нови детали за убиството во Ѓорче

Му пукале во главата – нови детали за убиството во Ѓорче

Во скопската населба Ѓорче Петров вечерва се случи убиство. Како што објави Пресс24, убиениот вечерва бил застрелан во главата.

Како што веќе објавивме, убиството се случило на улицата Шарпланинска во близина на Касарната.

Се очекуваат детали за настанот, идентитетот и мотивите.