Актуелно 26.02.2020 15:25

Нелоски: Невкусно е премиер да се јавува и да нарачува одлуки, а уште поневкусно е јавниот обвинител да молчи

Нелоски: Невкусно е премиер да се јавува и да нарачува одлуки, а уште поневкусно е јавниот обвинител да молчи

Владимир Нелоски од ВМРО-ДПМНЕ на својот Фејсбук профил сподели статус во кои пишува дека невкусно е премиер да се јавува и да нарачува одлуки „трас-трас“, „Врховен без Заев не може“, а уште поневкусно е јавниот обвинител да молчи.

-Невкусно е премиер да се јавува и да нарачува одлуки “трас-трас, Врховен без Заев не може”, а уште поневкусно е јавниот обвинител да молчи. И не само што е невкусно, туку и криминално да се молчи и за десетици други скандали,