Актуелно 10.07.2020 12:05

Николоски: Се обврзуваме за изградба на автопатско решение Прилеп – Битола до границата со нашиот јужен сосед

Николоски: Се обврзуваме за изградба на автопатско решение Прилеп – Битола до границата со нашиот јужен сосед

Ветуваме и се обврзуваме за изградба на автопатско решение Прилеп – Битола до границата со нашиот јужен сосед, вели во својата објава на Фејсбук носителот на листата на ВМРО-ДПМНЕ во ИЕ3 Александар Николоски.