Актуелно 04.05.2020 10:18

Нови цени на горивата

Нови цени на горивата

Регулаторната комисија за енергетика денеска ќе ги соопшти новите цени на горивата кои ќе бидат на сила оваа недела.

Согласно последната одлука на Комисијата цената на бензините се намали за 2 односно 2,50 денари, а цената на дизелот се намали за четири денари. Цената на екстра лесното масло за домаќинство се намали за 3,50 денари.