Живот 28.03.2019 14:22

Ова момче има направено 128 естетски операции

Ова момче има направено 128 естетски операции

Кога би се правела листа на рекордер во естетски корекции на првото место сигурно би бил 36-годишниот Џастин Џедлик.

Овој човек има направено дури 128 естетски операции поради кои сега велат дека лични на вистинска кукла.

Првата естетска корекција Џастин ја направил кога имал само 17 години.

-Ова беше многу значајно за мене. Не сакав работи кои ги сакаа моите врсници и пријатели. Тие сакаа нови автомобили, стерео уреди и трошеа многу пари на гардероба. Наместо тоа, јас се одлучив за пластични операции, изјавил Џастин.