Мозаик 13.12.2018 17:58

„Пежо“ продолжува да освојува награди

„Пежо“ продолжува да освојува награди

Брендот „Пежо“ продолжува да освојува награди и трофеи со најновите модели во гамата.

– Новиот „пежо 508“ ја доби наградата Coyote Car 2019, и
– „пежо legend concept“ ја освои првата награда за Play Station за концепт автомобил во 2019 година.

Наградите беа доделени на Coyote Automobile Awards на церемонијата што ја организираше Coyote на 12 декември 2018 година во Париз.