Актуелно 15.02.2020 00:05

По скарена постапка донесен законот за изборен законик

По скарена постапка донесен законот за изборен законик

Законот за изборен законик вечерва беше донесен по скартена постапка. Предлог законот по скратена постапка се донесе со 78 ЗА и 1 против.

Најнови вести