Мозаик 01.09.2023 13:29

Помогнете му на девојчето да најде 5 предмети: Воедно поставете нов рекорд

Помогнете му на девојчето да најде 5 предмети: Воедно поставете нов рекорд

Одлична вежба за набљудување

Во криенката има куп играчки и предмети, а ова мало девојче ги бара своите пет омилени. За колку секунди можете да најдете – книга, кукла, плишано куче, плишана играчка, чаша со моливи?

Помогнете му на малото девојче и забавувајте се во исто време. Рекордот е 20 секунди. Обидете се да поставите нов.

Ако ви треба целосно решение или помош, погледнете подолу.