Актуелно 21.02.2019 14:46

Предизборни вработувања се нижат: Општина Ѓорче Петров на привремени вработувања ќе потроши 200 илјади евра

Предизборни вработувања се нижат: Општина Ѓорче Петров на привремени вработувања ќе потроши 200 илјади евра

Општина Ѓорче Петров распиша оглас за привремени вработувања за потребите на Општината.

Проценетата вредност на договорот без ДДВ е 12.000.000 денари или околу 200.000 евра.

Критериум за доделување на договорот е најниската цена.

 

Најнови вести