Актуелно 12.01.2019 14:30

Прес конференција на Мицкоски во 14 часот

Прес конференција на Мицкоски во 14 часот

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски денес ќе одржи прес-конфренција.

Од партијата информираат дека прес-конференцијата ќе се одржи во 14 часот во просториите на Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ.