Живот 19.02.2021 12:19

Преслатки: На кого личат синовите на Ламбе Алабаковски? (ФОТО)

Преслатки: На кого личат синовите на Ламбе Алабаковски? (ФОТО)

Поп-пејачот Ламбе Алабаковски со семејството околу три години живее на Флорида, во САД. На својот Инстаграм профил, Ламбе објави фотографија од двете преслатки синчиња во прегратка.

Кон крајот на април оваа година, македонскиот пејач стана татко по втор пат на синчето Димитриј, додека првиот син, Михаил се роди токму на роденденот на Ламбе, на 16 ноември во 2014 година.

-Од кал да е, Магдалена да е, изјави преходно Ламбе за својата партнерка, кога беа на почетокот од врската. Пред да се пресели во Америка, Ламбе со семејството живееше во Битола. Музички беше слабо активен, и се занимаваше со фамилијарен бизнис, продажба на јаболката од семејниот имот.