Актуелно 25.01.2019 21:34

Превртена цистерна на патот Демир Капија-Смоквица, патот е затворен за сообраќај

Превртена цистерна на патот Демир Капија-Смоквица, патот е затворен за сообраќај

На патниот правец Демир Капија-Смоквица вечерва се преврте камион цистерна, кој се излизгал на патот поради снегот и лошите услови на патот. Во моментов овој патен правец не е прооден за сообраќај