Мозаик 16.05.2018 10:22

Продолжете да купувате злато се додека е над овој клучен праг

Продолжете да купувате злато се додека е над овој клучен праг
Цената на златото се истркала во надолна линија во изминатиот месец и му избега на големиот радар кога падна за цели 5 отсто во споредба со минатиот месец. Пазарот различно го перцепира ов движење. Златото според анализите има контруктивна линија над психолошката граница од 1300 долари. Движењето на цената на златото во изминатите трие месеци сугерира дека го долгорочно заслужува знаменцето на бикот, пишува Си Ен БИ Си.

https://www.cnbc.com/video/2018/05/14/buy-gold-as-long-as-its-trading-above-this-technical-level.html