Актуелно 26.02.2020 16:19

Реакции по вчерашниот марш: „Зоран Заев, народ ти се случи, народот ќе ви суди“!

Реакции по вчерашниот марш: „Зоран Заев, народ ти се случи, народот ќе ви суди“!

По вчерашниот марш во организација на ВМРО-ДПМНЕ, граѓаните и денес со пораку до екс-премиерот Зоран Заев.

На масовниот марш народот му покажа црвен картон на лидерот на СДСМ и му посочи дека ќе одговара за неправдите.

Погледнете дел од пораките кои преку социјалните мрежи македонските граѓани му ги испраќаат на Заев.