Живот 02.02.2024 10:51

Рекорден супер милионер џекпот: Играч на ВЛТ освои фантастични 20.768.497 денари

Рекорден супер милионер џекпот: Играч на ВЛТ освои фантастични 20.768.497 денари

Вториот месец од годинава почна со фантастични вести. Најновиот Супер милионер џекпот на

Видеолотарија касинос Австрија во 2024 е со рекорден износ од 20.768.497 денари. Овој фантастичен износот го освои играч од Кичево на видеолотариските терминали. Добивката е освоена на 1 февруари кај нашиот деловен соработник Спортлајф во 18:11 часот.

На нашиот најнов среќен добитник му ја честитаме добивката, очекувајќи го да пристигне по добитниот чек на освоениот износ од 20.768.497 денари. ()