Актуелно 21.11.2018 15:24

„Го Сакам Водно“ со обвинување до Град Скопје

„Го Сакам Водно“ со обвинување до Град Скопје

Многу интересно е што баш сега, пред почеток на зимата, после години и години оставен „непорамнет“, патот наеднаш се срамнил за сопствениците на нивите да дојдат до нив и ги работат. Се прашуваме што ги навело баш сега на вакво потег? Да не им текнало пченица да садат? Патеката/патот на google earth преку сателитските снимки што ги прават неколкупати годишно не може да го видите ни годинава, ни лани, ни изминатите години, има зеленило на негово место, се вели во фејсбук статусот на Го Сакам Водно.