Актуелно 23.11.2023 10:22

Самит за женско претприемништво во Скопје

Самит за женско претприемништво во Скопје

Во Скопје денеска и утре ќе се одржува третиот годишен Самит на Националната платформа за женско претприемништво чија тема е „Жени во претприемништвото – клуч за зајакнување на економијата“.

Пред присутните на настанот што почнува утрово, ќе се обрати министерот за економија Крешник Бектеши. мч/лв/фото: Национална платформа за женско претприемништво.

()