Актуелно 25.03.2020 17:42

Шилегов го „минира“ Спасовски: Техничкиот премиер бара СТОП за извршители, а градоначалникот испраќа ОПОМЕНИ пред извршител?!

Шилегов го „минира“ Спасовски: Техничкиот премиер бара СТОП за извршители, а градоначалникот испраќа ОПОМЕНИ пред извршител?!

Нова какафонија на релација Влада – Локална власт. Во исто време кога Оливер Спасовски носи мерки и вели дека МОРА да се сопрат ИЗВРШИТЕЛИТЕ, Шилегов го „минира“ испраќа Опомени пред ИЗВРШИТЕЛ?

Ова во моментов се случува во Скопје, каде граѓаните во ек на вонредна состојба поради коронавирусот, добиваат опомени пред извршител од Град Скопје.

Една од опомените пристигна до редакцијата на Курир.