Актуелно 07.12.2019 12:34

Скопје синоќа беше шестиoт најзагаден град во светот

Скопје синоќа беше шестиoт најзагаден град во светот

Скопје синоќа беше шести најзагаден град во светот, стои на листата на air visual.

Пред него е Софија на 5-то место, Сараево е 4-ти, а Приштина е 10-та.

Белград е на 7-от најзагаден град во светот.

Загреб е на 73-то место.