Актуелно 10.08.2018 12:29

Со исполнување на договорот Република Македонија ќе биде минато!

Со исполнување на договорот Република Македонија ќе биде минато!

 

На социјалните мрежи се појавија фотографии кои појаснуваат одредени членови од договорот со Грција кои се на штета на македонските национални интереси.

Влегуваме во ЕУ и НАТО како Северно – Македонци.

Со договорот не ја обезбедуваме македонската иднина!