Банкарство 01.06.2018 11:55

Со картичите American Express може да подигнете готовина во повеќе од 200 локации

Со картичите American Express може да подигнете готовина во повеќе од 200 локации

Силк Роуд Банка АД Скопје ги известува сите иматели на American Express картичките дека почнувајќи од денес (15.05.2018 година), за подигнување на готовина од картичките покрај банкоматите на Силк Роуд Банка ќе може да ја користат и целата мрежа на банкомати на НЛБ Банка.

Сега со American Express картичките може да подигнувате готовина од преку 200 локации низ територијата на Македонија.