Актуелно 17.10.2019 11:34

Српските медиуми за Димитров: Македонскиот министер предизвика дипломатски скандал (ФОТО)

Српските медиуми за Димитров: Македонскиот министер предизвика дипломатски скандал (ФОТО)

Србија ќе гори во пеколот, ние ќе победиме! Македонскиот министер предизвика дипломатски скандал преку Фејсбук“,„Шефот на дипломатијата на Северна Македонија предизвика скандал“, „На министерот за надворешни работи на Северна Македонија му се допаѓа идејата дека Србија треба да гори во пеколот“. Ова се само дел од насловите на српските медиуми за, како што велат, дипломатскиот гаф и скандал на министерот за надворешни работи Никола Димитров.