Актуелно 01.07.2024 08:47

Стопанската комора организира бизнис дружење со најуспешните членки

Стопанската комора организира бизнис дружење со најуспешните членки

Стопанската комора на Северна Македонија, на иницијатива на претседателот на Комората Бранко Азески, денеска во Скопје, организира пикник насловен „Бизнис дружење со најуспешните членки“.

Целта, како што наведуваат од Стопанската комора, е преку неформално дружење и пријатна атмосфера, да се разменат искуства, дилеми, предизвици со кои се соочуваат компаниите.