Аерозагадување

Пронајдени се 4 резултати на тема „Аерозагадување“
Актуелно

ВМРО-ДПМНЕ: Аерозагадувањето во државата руши светски рекорди, Македонија е помеѓу државите со најзагаден воздух во светот

Аерозагадувањето во Македонија руши светски рекорди. Македонија е помеѓу државите со најзагаден воздух во светот и со најзагаден воздух...