Арсовски

Пронајдени се 53 резултати на тема „Арсовски“
Актуелно

Арсовски откри четири нови случаи на непотизам: Заразата со епидемијата на непотизам се шири многу полошо од што можевме да замислиме

Повеќе од две недели државата ја тресе најголемиот скандал на непотизам во Република Македонија предизвикан од СДСМ. Заразата со епидемијата...
Актуелно

Арсовски: Епидемијата на непотизам од страна на СДСМ не стивнува, уште два нови случаи каде пратенички си ги вработиле своите браќа

Ниту политичкиот прогон, ниту пак насилството, ниту заканите по живот нема да не спречат вистината за непотизмот на власта, епидемијата...
Актуелно

Арсовски: По Мира Дизел доаѓа Милева Ѓорѓиева, направила копи-паст на моделот за вработување наречен „Мира Дизел вработување“

И по Мира Дизел доаѓа Милева Ѓорѓиева, исто така пратеничка на СДСМ. Пратеничката на СДСМ од Радовиш, Милева Ѓорѓиева, направила копи-паст...
Актуелно

Арсовски: СДСМ аздиса во масовниот грабеж што го спроведува периодов- синот на пратеничката Стојчевска од денес вработен во ЕЛЕМ

Социјалдемократскиот сојуз аздиса во масовниот грабеж што го спроведува периодов. Очигледно малку им се пари од тендери, криминални...