цени

Пронајдени се 15 резултати на тема „цени“
Економија

Покачувањето на цените на горивата ќе влијае врз цените на стоките и услугите – Граѓаните се повеќе осиромашуваат

Економската логика кажува дека главен генератор за покачување на цените на производите претставува покачувањето на цената на горивата...