цуцуловски

Пронајдени се 7 резултати на тема „цуцуловски“
Актуелно

Цуцуловски: Владата не штеди кога се работи за парите на граѓаните, нема оправдување за вакво расипничко однесување

Професорот на Филозофскиот Факултет во Скопје, Љубомир Цуцуловски во своето вчерашно гостување во емисијата отворено студио на телевизија...