депонија

Пронајдени се 3 резултати на тема „депонија“
Актуелно

Здравковски: Депонијата во Велес се претвори во нова еколошка катастрофа, градоначалникот Коцевски треба да поднесе одговорност

Екологијата, здравата животна средина и чистиот воздух се темелни вредности на Уставот на Република Македонија.  Нас како граѓани на...