договор со грција

Пронајдени се 4 резултати на тема „договор со грција“
Актуелно

Дескоски: Грција ја има истата можност како и во договорот во 1995 година да ја блокира интеграцијата на Македонија

Универзитетскиот професор, Тони Дескоски вели дека нема никаква разлика во членовите околу интеграцијата на Македонија во меѓународните...