Економија

Пронајдени се 152 резултати на тема „Економија“
Актуелно

Додека Заев ги распродава државните интереси , Министерството за финансии ги задолжува граѓаните вртоглаво- Утре ново задолжување од 7,4 милиони евра

  На официјалната страна на Министерството за финансии објавени се проспекти за аукција на државни хартии од вредност. Имено, утре...
Актуелно

РУСИТЕ ВРАТИЛЕ 17 ТОНИ ЗАРАЗЕНИ ДОМАТИ ОД МАКЕДОНИЈА: Љупчо Николовски и директорот на инспекторатот пуштиле заболени домати!

Додека надлежниот министер Љупчо Николовски оди по разно разни форуми промовирајки ја неговата „ЌЕ“ Стратегија во видот на виртуелни...