гласање

Пронајдени се 6 резултати на тема „гласање“
Актуелно

Заев за предвремени парламентарни избори: Ако сме добри граѓаните ќе не гласаат, ако не, како вика Цацко „дај друго дете“

Мислам во Македонија сега треба да се истера цел мандат, луѓето се изморени од избори, но јас сум само еден човек, демократа човек. Имам...