инвестиции

Пронајдени се 23 резултати на тема „инвестиции“
Актуелно

Инвеститорите ја заобиколуваат Македонија- Во Зрењанин отворена автомобилска фабрика на италјанската компанија ГЛМ која ќе вработува 350 луѓе

Производствената фабрика зафаќа површина од околу 5.000 квадратни метри и инвестициската вредност е пет милиони евра, а се очекува да...