Колариќ

Пронајдени се 3 резултати на тема „Колариќ“
Актуелно

Колариќ: Грејната сезона уште не е почната, а воздухот е загаден како никогаш досега- Заев и Шилегов не преземаат ништо

Грејната сезона уште не почната, а воздухот е загаден како никогаш досега во овој период од годината. Случајно или намерно токму кога...
Актуелно

Колариќ: СДСМ спроведува масовен грабеж на парите на граѓаните, а референдумот го користи само како параван за да го прикрива криминалот

Шилегов и директорот на ЈСП  да објаснат како два тендери ги добиле фирми регистрирани на една адреса и зошто сега се плаќаат услугите...