Министерство за финансии

Пронајдени се 7 резултати на тема „Министерство за финансии“
Актуелно

На повидок економска катастрофа: Ново заборчување од 32 милиони евра, рекорден јавен долг и катастрофално ниско ниво на инвестиции

Капитални инвестиции нема, а Владата продолжува редовно да се задолжува на домашниот пазар.  Министерството за финансии за 2 октомври...
Актуелно

Министерството за финансии планира утре да се задолжи за нови 55 милиони евра, ова е второ задолжување овој месец

  Владата и Министерството за финансии планираат утре да се задолжуваат за нови 55 милиони евра. Имено, на официјалната страна на Министерството...