МНТ

Пронајдени се 4 резултати на тема „МНТ“
Актуелно

Изградбата на грандиозниот објект на МНТ беше расфрлање, а сега ќе одвојат милиони евра повеќе за театар во Тетово

Изградбата на новиот театар во Тетово треба да достигне 40 милиони евра. Како што известија надлежните институции изградбата треба да...