НАТО

Пронајдени се 10 резултати на тема „НАТО“
Актуелно

Хрватските медиуми го потврдија тврдењето на Николоски: НАТО бара да се сменат луѓе од МО, поврзани со странски служби

Хрватските медиуми ја потврдуваат информацијата на потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николоски, дадена во интервјуто дадено...