николоски

Пронајдени се 12 резултати на тема „николоски“
Актуелно

Николоски: Со преименување на институциите се направи целосно обезличување и национално поништување на се македонско

Ова што се направи со промена на имињата на институциите е целосно обезличување и национално поништување на се она што е македонско,...
Актуелно

Николоски: Лица на високи позиции од кабинетот на Шеќеринска и од военото разузнавање соработувале со странски служби

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николоски во интервју за Лидер истакна дека се стигнати насоки од НАТО до армијата, дека...
Актуелно

Николоски: Дали е вистина дека уставните амандмани кои треба да ги спроведе Македонија се изготвени од грчката влада?

На само 10 дена од одржувањето на референдумот околу преименувањето на Република Македонија како и промената на македонскиот национален...