Николов

Пронајдени се 5 резултати на тема „Николов“
Актуелно

Николов: По се што прави Филипче, да се обврзе откако ќе му заврши функцијата да остане во јавното здравство 15 години

Здравствениот систем во Република Македонија, од ден во ден се повеќе станува приватен здравствен систем кој наместо кон пациентот...