Обраќање

Пронајдени се 5 резултати на тема „Обраќање“
Актуелно

Мицкоски: ВМРО е секој Македонец и тоа не е ексклузивно право на одредени луѓе, тоа му припаѓа на секој патриот кој ја сака и почитува својата земја

Пред  точно 125 години се роди организацијата, се роди чуварот на Македонија во едни исклучителни околности, на тежок живот, на секојдневни...