откуп

Пронајдени се 8 резултати на тема „откуп“
Актуелно

Сината слива лани се продавала и по 25 денари за килограм, сега откуп нема, земјоделците немаат ни за егзистенција

По кризата со откупот на сината слива и штетата која што беше причинета, а само во радовишкиот регион изнесува над 1.6 милиони евра државата...