посета

Пронајдени се 8 резултати на тема „посета“
Актуелно

Мицкоски од Прилеп: Наместо живот, дојде пекол за граѓаните во Република Македонија- разочараноста кај народот е очигледна

Денеска заедно со Генералниот секретар, потпретседателот, членовите на ИК и локалното раководство на ОК на ВМРО-ДПМНЕ се наоѓаме во...