притвор

Пронајдени се 5 резултати на тема „притвор“
Актуелно

Притвор поради бегство на локација која не постои- Дали службените белешки стануваат аргументи за притворање како во 49- та?

Повторно со фабрикувани белешки, без докази и аргументи се притвораат луѓе, коментираат упатените откако доцна вчера беше притворен...