проект

Пронајдени се 4 резултати на тема „проект“
Економија

Груевски: Да не ја стопираа градбата, за две години ќе имавме најмодерен објект на Клиничкиот центар со комплетно нова медицинска опрема и апаратура,

Доколку не ја стопираа градбата на Kлиничкиот центар, како што беше замислена, сега градбата ќе беше во полн ек и една третина од работите...